Generelle oplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende din konto, password, fakturering, eller hvis du har et teknisk problem, kan du gå til vores Ofte Stillede Spørgsmål og support sider.

Ny CameraLux?

Velkommen til CameraLux, den bedste hjemmeside for live cams! På CameraLux, kan du se live webcams og byder amatør modeller og reelle pornstars, og du kan chatte med dem! Alle chats og videoer er levende (medmindre du vælger et præ-indspillet vis). Du kan chatte med en model, eller du kan bare se dem udføre et privat show for dig!

Nedenfor kan du finde vores hyppigst stillede spørgsmål, og løsninger på fælles CameraLux problemer. Du er velkommen til at kontakte vores live-support med dine spørgsmål og bekymringer

Ofte Stillede Spørgsmål

Velkommen til CameraLux ' s FAQ. Vi har opført svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem, skal du kontakte kundeservice for en hurtig reaktion.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kunde Support

Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret her, eller hvis du har et teknisk problem, vores kundesupport repræsentanter er til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året til at hjælpe.

KONTAKT VORES SUPPORT

Fakturering Kundeservice

Vi tilbyder diskret fakturering for vores kunder. Hvis du beslutter at besøge nogen af de tydeligt markerede betalte tjenester, der er dit kontoudtog vil vise en af følgende:

  • Epoch.com*cameralux
  • SEGPAY*LUX
  • CCBILL.COM
  • Conteudo1u2wn3
  • WirecardLUX

Epoch Fakturering Støtte

Besøg http://www.epoch.com

SEGPAY Fakturering Støtte

Besøg https://cs.segpay.com/