Gold Shows

Want an extra special show on CameraLux? Check out our "GOLD SHOWS", and we promise you won't be disappointed. "GOLD SHOWS" are exclusive shows, created by cam models to show off their special talents. These are live shows, but the content is chosen by the models. You need tokens to participate. These "GOLD SHOWS" get really wild, you won't want to miss out!   

Ingen gold shows endnu

Hvad Er EN GULD-SHOW?

En "GULD-SHOW" er et forudbetalt vis. Den model, der beslutter, hvad de vil gøre i deres show, hvor længe det vil være, og hvor mange medlemmer skal bidrage til at se. Modellen sætter et mål nummer af "tokens" de ønsker, før de vil starte diasshowet, og hvor lang tid de vil vente med at nå det mål. Modellen kan vælge at starte vis, før det mål er nået, eller de kan vælge at annullere. Hvis en model annullerer en vis, alle medlemmer vil blive refunderet, og den model, der modtager noget.

Indholdet af "GULD-SHOW" er besluttet af modellen. Seerne er i stand til at chatte indbyrdes, men de modeller, ikke chatte med seerne, at de har fokus på at levere en super hot XXX show. Når showet begynder, vil alle de medlemmer, der har betalt vil blive taget til en eksklusiv chat-rum, hvor showet vil ske. Du kan bidrage med mere end det mindste beløb af poletter, hvis du ønsker at starte hurtigere. Seerne er i stand til at komme og gå fra showet, når de har betalt, og seerne kan betale for at deltage i showet på ethvert tidspunkt, når det er startet. Refundering er kun gives, hvis en model annullerer en vis, ikke afslutte showet, eller at der er et problem med forbindelsen.